Superliga

FCK ansætter Langes afløser

FC København har i dag ansat en ny A+ træner, der skal afløser Johan Lange, der formentlig bliver assistenttræner for Roland Nilsson.

Endnu har FC København ikke meldt noget ud om, hvem der skal være Roland Nilssons assistenttræner. Men sportsdirektør Carsten V. Jensen har bekræftet, at de har fundet manden, der skal være Nilssons højre hånd, når han tiltræder i FCK.

Mandag erfarede DR Sporten, at den nuværende A+ træner Johan Lange bliver manden, der skal flytte kegler for den Ståle Solbakkens afløser. Og i dag har FCK så offentliggjort ansættelsen af Langes afløser. Det bliver 29-årige Morten Grahn, der kommer fra et job på Red Bull Academy i Ghana.

- Vi glæder os til at indlemme Morten Grahn i vores stab af dygtige og talentfulde træner i FCK School of Excellence, hvor han vil være med til at styrke talentudviklingen yderligere. Morten er en talentfuld ung træner, der både som menneske og træner besidder de kvaliteter, som vi efterspørger i FCK School of Excellence. Han er engageret, målrettet og dedikeret til arbejdet med de unge talenter, ligesom han hele tiden selv ønsker at udvikle sig, siger Manager for FCK School of Excellence, Michael Mio Nielsen, til fck.dk.

Morten Grahn kommer til at arbejde med talentudviklingen på FCK's School of Excellence, og han tiltræder til sommer på en treårig kontrakt. Grahn har tidligere arbejdet med talenter i både B93 og Lyngby.