Superliga

FCK-spillere: Dejligt

Der var smil at spore i FCK-truppen efter sejren over Brøndby på 3-1.

Der var bred enighed i FCK-truppen om, at sejren over Brøndby på 3-1 søndag aften, egentlig ikke var så ringe endda.

- De første 30 minutter var forfærdelige, men til gengæld var 2. halvleg fantastisk, for der maser vi dem jo nærmest - og vinder da også fuldt fortjent, siger Oscar Wendt til FCKs officielle hjemmeside.

Zdenek Pospech er enig med sin back-kollega.

- Vores 2. halvleg var rigtig god, og det var sådan vi skulle have spillet fra første fløjt af. Jeg får slået to gode indlæg, og begge gange får N'Doye lavet den plads der skal til - og det giver os så to scoringer, siger tjekken.

I modsætning til i de seneste mange møder mellem FCK og Brøndby, kom de blå-gule i dag på scoringstavlen. Det skete, da Nicolaj Agger efter 25 minutters spil sendte bolden ind bag Johan Wiland. Og den scoring behagede ikke den svenske keeper.

- Agger laver en fin vending, og rammer den perfekt - men hvem ved, måske jeg kunne have taget den på en god dag. Herefter var jeg vist først en redning i det 88. minut. Det var dejligt at vinde, og det er jo altid dejligt at slå Brøndby - og vi kører dem jo fuldstændig over i 2. halvleg, konstaterer Johan Wiland, der inden dagens kamp fik overrakt det synlige bevis på, at han vandt Tipsbladets Det Gyldne Bur i 2010.