Superliga

FCK'er: Uafgjort ikke dårligt

Uafgjort mod Brøndby i morgen vil ikke være verdens undergang for FCK, mener klubbens nye back, Lars Jacobsen.

Sæsonens første udgave af New Firm spilles i morgen i Brøndby. Selvom der er 16 Superliga-point til forskel på de to klubber inden kampen, husker FCK's tilbagevendte back, Lars Jacobsen, at kampene mod Brøndby er ganske specielle. Derfor vil et uafgjort mod rækkens nummer ni ikke være noget dårligt resultat for Løverne.

- Det plejer at blive tætte opgør mod Brøndby. Vi går altid på banen for at vinde kampene, men det er ikke verdens undergang, hvis vi spiller en fin kamp og så får et enkelt point, siger Lars Jacobsen til MetroXpress.

Op til kampen har der været stor uro om billetsituationen til kampen. FCK's fans er kun blevet tildelt 750 billetter, fordi politiet mener, at det er for svært at kontrollere den øvre del af tribunen, hvor udeholdets gæster skal stå. Samtidig er Brøndby ikke villige til at udvide den nedre del af endetribunen, og det betyder, at Løverne kun får en lille fanskare med til kampen.

- Det bliver en fed kulisse i Brøndby. Det er altid det største lir, når udeholdets fans fylder en hel endetribune. Det er ærgerligt, hvis vores fans ikke kan få billetter, mener Jacobsen.

Kampen starter i morgen lørdag klokken 15.