Superliga

FCM forlænger med forsvarskomet

FC Midtjylland har i dag forlænget kontrakten med U/21-landsholdsspilleren Erik Sviatchenko, der i øjeblikket er skadet.

Erik Sviatchenko har fået sit gennembrud på FC Midtjyllands hold i denne sæson, men under en træning lørdag den 2. april var Sviatchenko så uheldig at beskadige sit korsbånd i den ene knæ så alvorligt, at han måtte lade sig operere, og derfor er ude med en langtidsskade.

FC Midtjylland har imidlertid set nok fra Sviatchenko til at give ham en ny og forbedret kontrakt. I dag offentliggjorde de så aftalen, der binder midterforsvareren til Heden frem til udgangen af 2015.

- Det er dejligt, for det giver mig ro, så jeg kan koncentrere mig om genoptræningen. Samtidig er det jo et klart tegn på, at klubben vil mig. Det er et fedt klap på skulderen og en god opmuntring i en tid, hvor man ellers godt ind imellem kan miste humøret. Men nu kan jeg på den korte bane bruge kræfter på min studentereksamen og derefter gå til den med genoptræningen, så jeg kan være på græs igen efter nytår, siger Erik Sviatchenko.

Den unge forsvarsspillers operation er gået som planlagt, men han forventer sig altså ikke det store af den efterårssæson, der venter efter sommerferien. Sviatchenko er 19 år, men har allerede spillet 23 kampe for FC Midtjyllands førstehold.