• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

FCM-sportschef om manglende angribermål: Han har lang snor

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjyllands sportschef udtrykker fortsat tillid til sin nye angriber, selvom det foreløbigt kun er blevet til to Superliga-mål.

Af Nicklas Grodt Degn

Det er ikke blevet til mange angribermål fra FC Midtjyllands-fødder i dette Superliga-efterår. Brasilianske Junior Brumado har stadig sit første Superliga-mål til gode, selvom han har optrådt 11 gange i ligaen, og den dyrt indkøbte Sory Kaba har scoret to mål i ni kampe.

Det vækker ikke bekymring hos midtjydernes sportschef.

- Han har gjort et fantastisk godt indtryk hos os. Han er et fysisk monster, og jeg tror ikke, der er nogen forsvarsspillere, der synes det er specielt sjovt at stå overfor ham. Men det er klart, at vi og han ikke har formået at få det aftryk ind i kampene endnu, sagde Svend Graversen allerede inden kampen mod Randers FC til TV3 Sport.

Der ligger ikke nogen bænkplads og venter på Kaba, selvom snittet siger et mål per tredje optræden i Superligaen.

- Det her er også en proces. Det tager tid. Starten er, at han kommer ind og kommer til chancer. Han arbejder hårdt og har lært den måde, holdet spiller på, relativt hurtigt. Vi håber, at det nok skal komme. Nogle gange kommer de her angribermål i stimer, og det må vi håbe, de snart indfinder sig hos Sory. Men han har lang snor.

FC Midtjyllands topscorer er Evander med fire mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.