Superliga

FCN-profil i uvished

FC Nordsjællands canadiske midtbanespiller, Patrice Bernier, ved endnu ikke hvor karrieren fortsætter efter sommerferien. Det kan blive i Farum, men det kan også blive et andet sted på kloden.

Patrice Bernier har tegnet en stor del af FC Nordsjællands centrale midtbane, siden han for snart tre år siden kom til klubben fra tyske Kaiserslautern. Dengang fik midtbanekrigeren med de imponerende fysiske egenskaber en kontrakt varende til sommeren 2011. En kontrakt, som dermed udløber om to-en-halv måned.

- Jeg ved ikke endnu, hvad der skal ske derefter. Jeg ved, at der er interesse andre steder fra, men nu må vi se, om jeg skal blive her eller prøve lykken et andet sted, siger Bernier til tipsbladet.dk.

Midtbanespilleren, der har 45 landskampe for Canada på cv'et, vil egentlig gerne blive i FC Nordsjælland, hvor familien har fundet sig godt til rette. På den anden side trækker ambitionerne om at spille med om titler i den 31-årige profil. Lige nu har dog besluttet, at han vil fokusere på overlevelse i Superligaen, og noget tyder på at ledelsen i FCN vil det samme.

- Jeg har ikke snakket med dem endnu. Spørgsmålet er også i hvor høj grad de vil satse på deres egne spillere, siger Bernier.

Midtbanespilleren lever altså i uvished. Én ting ved han dog. Han har et håb om en dag at vende tilbage til Montreal, hvor han stammer fra. Det har han af en ganske speciel grund.

- Min hjemby skal i MLS (den amerikanske fodboldliga, red.). Men det er først i 2012, og der er vi ikke endnu. Så jeg kan ikke bare vente på, at de kommer og banker på min dør, slutter Patrice Bernier.

Patrice Bernier er i øjeblikket ude med en skade, der holder ham fra banen resten af måneden.