• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Forsvarer Graversen: Vanvittig mand at have ansat

Foto: Getty Images

FC Midtjylland-direktør vil ikke stille spørgsmålstegn ved de kompetencer, som klubbens sportschef Svend Graversen har.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland har tidligere på denne uge fyret Albert Capellas som cheftræner efter bare 15 Superliga-kampe. Det ser dog ikke ud til, at der er andre i FCM-toppen, der kan være nervøse for deres job.

Det gælder særligt sportschef Svend Graversen, fortæller FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein i et interview på TV3 Max.

- Svend har været i klubben i 23 år. Han har stået op klokken 7 om morgenen og trænet U17 i gamle dage og gået i seng klokken 10 om aftenen. Det har været Midtjylland, Midtjylland, Midtjylland. Han sætter altid sig selv foran noget som helst andet. Hvis der er nogen, der er en klubsoldat, så er det Svend, siger han og fortsætter:.

- Det er jo ikke Svend, der har ansat hverken Bo eller Albert. Det var vi jo flere til. Vi var fem til at ansatte Albert og tre til at ansætte Bo plus, at vi spørger rundt omkring. Så på den måde skal man ikke stille spørgsmålstegn ved alle de ansatte i FC Midtjylland. Dem bakker jeg op i hoved og røv, fordi de bakker FC Midtjylland op i hoved og røv, lyder det fra Steinlein.

Han medgiver dog, at det kan være, at de skal være mere tydelige i pressen om, hvem der har ansvaret for hvad i klubben, når det eksempelvis kommer til at områder som spillestil og træneransættelser.

- Fordi når det kommer til Svends kompetencer for fodbold, det er der ingen, der kan stille spørgsmålstegn ved. Hans kompetencer omkring hans arbejdsindsats, det er jo en vanvittig mand at have ansat. At man kan have en, der er så dygtig og kan så meget. Det er krydret med Ove Pedersen, Kristian Bach Bak, Papin (René S. Andersen red.). På den måde overvejer vi altid strukturen, men de folk er jo dem, der har drevet det hertil i 23 år, hvor vi har været succesfulde, fortæller Steinlein.

Svend Graversen selv har også udtalt sig om sit ansvar for den svære tid for klubben. Læs mere om det her.