Superliga

Gislason udelukket fra træningslejr

Stefan Gislason tager ikke med Brøndby på træningslejr, når truppen drager til Portugal i morgen. Islændingen nærmer sig et klubskifte.

Den 30-årige islænding Stefan Gislason er ikke med i flyet, når Brøndby i morgen flyver til Portugal på træningslejr, hvor de skal deltage i træningsturneringen Atlantic Cup.

- Vi har for længe siden aftalt med Stefan, at han ikke kommer med på den her træningstur, siger fodboldkoordinator Jan Groth Møller til tipsbladet.dk og understreger, at der derudover kun er én anden spiller, der må blive hjemme.

- Ud over Stefan er det kun Mathias Larsen, der ikke kommer med, idet han har et brud på sit ben og fortsat ikke er spilleklar, fortsætter han.

Dermed tager en trup på 31 spillere afsted til Portugal. A-truppen, A Talenttruppen og de to U/19-spillere Daniel Norouzi og Mathias Gehrt er med i flyet, og den trup bliver kun skåret ned, hvis der i sidste øjeblik skulle opstå en skade eller en stiuation, hvor én af holdets spillere rykker nærmere et salg.

Tæt på et salg menes Stefan Gislason i øvrigt at være. Jan Groth Møller bekræftede overfor tipsbladet.dk i sidste uge, at Brøndby var tæt på at slippe af med islændingen, mens norske medier melder, at Gislason allerede er blevet enig med Viking om betingelserne for et fremtidigt samarbejde.

Stefan Gislason blev i øvrigt i februar sidste år også udelukket fra en Brøndby-træningslejr. Dengang var en tur til Spanien, som Stefan Gislason måtte blive hjemme fra.