Glad Ankersen: Skaber chancer nok til at vinde større
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Glad Ankersen: Skaber chancer nok til at vinde større

Jakob Ankersen glæder sig over sejren over Esbjerg fB, som han mener kunne have været endnu større.

AGF tog forårets første sejr, da de fredag aften besejrede Esbjerg fB på hjemmebane med 2-0 efter to mål af Tobias Sana.

Men sejren kunne have været endnu større, hvis AGF havde udnyttet deres chancer. Det mener Jakob Ankersen, der ellers var glad for præstationen i kampen.

- Jeg synes, at vi spiller fint i store perioder på en svær bane. Af den første kamp i forårssæsonen er det meget godt, synes jeg, Vi spiller en rigtig fin fodboldkamp og skaber nok chancer til at vinde større, end vi gør, fortæller Ankersen til TV3 Sport efter kampen.

En af dem, der havde et par chancer, var den nyindkøbte angriber, Patrick Mortensen. Han fik debut i AGF, og det var han ikke alene om. I AGF’s startopstillingen var der nemlig fire, der fik deres officielle debut i AGF-trøjen.

Det var imidlertid ikke noget, der kunne mærkes på banen. Alle er faldet godt til på holdet, fortæller Ankersen.

- Overhovedet ikke. Vi havde en god træningslejr i Portugal, hvor de nye kom ind, og der har været god kemi fra dag et, så jeg synes ikke, at det har været svært for dem at komme ind på holdet. Og det gælder både de tre danskere og vores målmand, lyder det fra Ankersen.

Foruden Mortensen fik Alexander Munksgaard, Kamil Grabara og Frederik Tingager debut.