Foto: Getty Images
Superliga

Glad Silkeborg-helt efter første sejr: Det var virkelig tiltrængt

Anders Hagelskjær kalder sejren over

Silkeborg IF fik deres første Superliga-sejr i denne sæson søndag eftermiddag, hvor de besejrede AGF på udebane med 4-3.

Det skete i en sand målfest, hvor der blev scoret hele syv mål, og det sidste og afgørende mål stod Silkeborgs Anders Hagelskjær for få minutter før slutfløjtet. Det endte med at sikre sejren, og den har i den grad været tiltrængt.

Læs også:Sprudlende FC Nordsjælland sætter Sønderjyske på plads

Det fortæller Anders Hagelskjær til Eurosport efter kampen:

- Vi har lige snakket om, at vi har været igennem tre gode uger. Det er gået den rigtige vej for holdet, så den her sejr betyder utrolig meget for os. Det var virkelig tiltrængt, siger matchvinderen og tilføjer:

Læs også:Hobro-anfører er ked af de seneste præstationer

- Vi har været præget af dårlige resultater, og vi har lukket for mange mål ind. Og det gør vi også i dag, men vi får scoret fire, og de får kun scoret tre, og så får vi sejren i dag.

Sejren ændrer dog ikke på, at Silkeborg er på sidstepladsen i Superligaen, men den giver selvtillid og tro på tingene fremadrettet, siger Hagelskjær. 

- Det giver utrolig meget til holdet. Selvtillid og tro på tingene. Mere tro på tingene end vi havde i forvejen, for det var sgu ikke nemt. Så det giver os helt sikkert en masse, fortæller Anders Hagelskjær.

Læs også:FCM har mulig debutant med mod Randers

Læs også:AC Horsens må undvære anføreren i fem uger

Læs også:Bedst og værst: Silkeborg fik første sejr i vild målfest på Ceres Park