Superliga

H. Jensen ser stort potentiale i Gehrt

Henrik Jensen siger til Sporten.dk, at 18-årige Mathias Gehrt vil spille en rolle i braget mod OB.

Når Brøndby i aften drager til Fyn for slå et vigtigt slag om næste sæsons Champions League-plads, og det bliver muligvis med unge Mathias Gehrt, som gjorde en god figur i sidste uge mod Silkeborg. Her scorede den unge brøndby’er til 1-0, da han flot tog bolden ned og afsluttede resolut på Lasse Heinzes mål.

Brøndby-træner Henrik Jensen tør godt garantere at den 18-årige knægt igen vil blive brugt.

- Han får da en rolle på et eller andet tidspunkt i kampen. Om det bliver fra start af, det ved jeg ikke endnu. Men det bliver at udfordre de store folk i OBs midterforsvar. Og så skal vi jo i hvert fald ikke spille høje bolde til ham, siger Henrik Jensen til Sporten.dk.

- Han er god til at komme ned i mellemrummet mellem forsvar og midtbane og få tæmmet bolden, vende rundt og spille bolden videre. Han er god til at spille i de små områder. Han har nogle super vendinger og tæmninger med bolden og er dygtig til at spille bande rundt om modstanderne, siger Henrik Jensen

Det er dog ikke kun i søndagens topopgør, at træneren forventer meget af den unge spiller. Også ud i fremtiden ser Henrik Jensen et stort potentiale.

- Jeg ser store muligheder for ham, men han skal stadig udvikle nogle ting. Vi spillede på hjemmebane mod Silkeborg, og nu skal vi over og spille mod OB på udebane, så lad os se, hvordan han klarer den. Det kan godt være det bliver lidt mere besværligt i morgen, siger Jensen.

Brøndby har vundet de seneste tre opgør i Odense 1-0.