• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Helsingør har fået godkendt stadion - men mangler udebanetribune

Det gamle stadion i Helsingør har fået grønt lys til Superliga-fodbold, selv om der endnu mangler to mobiltribuner.

Af Anders Dehn

Det vakte stor glæde i Helsingør, da den lokale Superliga-klub fik lov til at bruge sit eget stadion til debutsæsonen i den bedste række i stedet for at skulle leje sig ind i Farum, Lyngby eller Gladsaxe. Men dispensationen til Helsingør Stadion var betinget af, at den gamle fodboldarene blev opgraderet.

Som administrerende direktør Janus Kyhl fortalte tipsbladet.dk i sidste uge, arbejdede klubben helt indtil sidste øjeblik med at få de sidste ting på plads inden hjemmekampen mod OB i dag, mandag. Det lykkedes den med. 

Læs også: Travlhed i Helsingør: Der sker langt mere, end folk kan forestille sig

- Divisionsforeningen synede stadion i fredags, og der var ingen anmærkninger, siger bestyrelsesformand Finn Moseholm til sn.dk.

Det nye stadion har blandt andet fået asfalteret et område til tv-sendevogne, bygget et tv-studie, LED-bander og en nyt lysanlæg. Som direktør Kyhl fortalte i sidste uge, har det kostet klubben "flere millioner" foruden de fire af slagsen, som Helsingør Kommune har lagt.

Selv om FC Helsingør har fået godkendt stadion i sin nuværende form, mangler der to tribuner til aftenens hjemmebanedebut i Superligaen mod OB. Klubben har ikke nået at etablere to mobiltribuner, hvoraf den ene skulle have været endetribunen. 

- Det når vi desværre ikke. Men OB ventes ikke at tage så mange tilskuere med, så mon ikke det går. Det havde været værre, hvis det var en kamp mod FC København eller Brøndby. Så var det nok ikke gået, siger Finn Moseholm.

Der er kickoff fra det opgraderede Helsingør Stadion klokken 19 i aften.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus