Superliga

Hemmingsen: Ikke været dygtige nok

SønderjyskE-træner Michael Hemmingsen indrømmer, at sønderjyderne ikke har præsteret godt nok i foråret.

SønderjyskE har efter et flot efterår haft store problemer med at sætte point på kontoen i løbet af foråret. To point i de seneste seks kampe taler sit tydelige sprog, og holdet befinder sig nu i en prekær situation med et point ned til Randers under nedrykningsstregen. SønderjyskE-træner Michael Hemmingsen anerkender, at sønderjyderne selv bærer en stor del af skylden for de dårlige resultater, men påpeger at holdet har spillet mange gode kampe, hvor holdets scoringsproblemer og de såkaldte marginaler har svigtet holdet.

- Jeg synes vi har lavet mange gode præstationer. Vi har haft mange muligheder og spillet mange lige kampe, hvor tingene ikke lige er gået vores vej. Overordnet har vi dog undladt at score mål. Men det skal ikke være nogen undskyldning. Vi bærer selv en stor del af ansvaret, og vi har ikke været dygtige nok, siger Michael Hemmingsen til Tipsbladet.dk.

Michael Hemmingsen mener ikke, der er den store forskel på SønderjyskE nu og i efteråret, og taktisk har man ikke foretaget nogen ændringerne.

- Vi har ikke ændret på noget. Det er det samme Sønderjyske hold. Og jeg mener også fortsat, at vi har muligheder for at indfri de forventninger, der er til os. Vi har været hårdt ramt af skader i bagkæden, hvilket har betydet, at vi har manglet stabilitet, og så har vi mistet et par spillere og fået nogle nye spillere ind, men overordnet er det samme Sønderjyske-hold.

Selvom resultaterne har svigtet, og tingene ikke er gået som man havde håbet på, nytter det ifølge Hemmingsen ikke at kigge tilbage. Fokus skal rettes mod de kommende altafgørende kampe.

- Selvfølgelig har vi truffet nogle valg, som ikke har vist sig at fungere. Nogle valg hvor udfaldet blev anderledes, end vi havde håbet. Det kan for eksempel være dødbolde, eller den måde vi har positioneret os på. Nogle gange går det godt andre gange ikke. Det afhænger også af modstanderen. Men det nytter ikke at se tilbage - vi må koncentrere os om de kampe, der ligger foran os.

SønderjyskE møder på mandag FC Midtjylland på udebane. En svær kamp hvor der meget gerne skal på point på kontoen, hvilket der ifølge Michael Hemmingsen også kommer.

- Vi skal nok få point mod Midtjylland. Vi skal gøre ligesom vi gjorde sidst, hvor vi vandt 2-1 mod dem. Være gode i duel-spillet, lave få fejl og så skal vi være direkte i vores spil. Selvom det er en god modstander, har de helt sikkert nogle svage punkter, som vi kan udnytte.

Om det lykkes Michael Hemmingsen og Sønderjydske at hente point FC Midtjylland kan du se mandag klokken 19.00 på TV2 Sport.