Superliga

Høgh: Mega dårlig samvittighed over for Ove

Dårlige resultater har fået Ove Pedersen til at forlade chefposten i Esbjerg, og spillerne føler, at de har svigtet deres træner, lyder det fra midterforsvarer Nicolai Høgh.

Ove Pedersen er fortid i kriseramte Esbjerg, og cheftrænerens afsked blev her til morgen modtaget med bedrøvelige miner i spillertruppen.

- Man har mega dårlig samvittig over for Ove. Jeg tror, at vi alle sammen føler, at vi har svigtet ham, men han er cheftræner og har selvfølgelig også sin del af ansvaret, siger forsvarsspiller Nicolai Høgh til

tipsbladet.dk

.

Han og holdkammeraterne har netop været til møde med blandt andre Ove Pedersen, den nye cheftræner Jess Thorup og sportsdirektør Niels Erik Søndergaard.

- Der blev vi enige om, at vi går hjem og clearer hovedet, for der er en ny dag i morgen og en vigtig kamp på søndag.

Med to nederlag i forårets første spillerunder er Esbjerg under stærkt pres i form af en placering under nedrykningsstregen. Nicolai Høgh frygter imidlertid ikke, at trænerskiftet vil skabe mere kaos end ro.

- Det kan ikke blive meget værre, end det allerede er. Der skulle ske et eller andet, og sådan er gamet. Nu må vi videre og sørge for at holde fokus på at skrabe nogle point sammen, siger den 27-årige forsvarsspiller.