Superliga

Horsens forlænger med talent

19-årige André Bjerregaard har i dag lagt tre år til sin kontrakt med AC Horsens, der ser et stort lys i midtbanespilleren.

André Bjerregaard har fået et lille gennembrud i Superligaen i dette forår. Han har spillet fem kampe - heraf én fra start. I dag har han så forlænget sin aftale med AC Horsens, så den gælder til sommeren 2014.

- André Bjerregaard er en ung spiller, der har taget store skridt, mens han har været i AC Horsens. Han har nogle helt klare spidskompetencer med sin hurtighed, fysik og gennembrudsstyrke, men han har stadig meget at lære teknisk og taktisk. Der er dog ingen tvivl om, at vi tror på hans evner, og han har leveret fine præstationer her i foråret, siger cheftræner Johnny Mølby.

Den 19-årige midtbanespiller glæder sig over sit fine forår i klubben, og på sigt er det målet at bide sig fast i Superliga-holdets startopstilling.

- Jeg har været rigtig glad for mit forår i klubben, og det har været en kæmpe oplevelse for mig. Jeg kan mærke, at jeg har rykket mig på mange punkter og det har givet mig blod på tanden til at arbejde endnu hårdere, for jeg skal udvikle mig yderligere. Der er en god stemning i truppen og jeg glæder mig til at komme til træning hver eneste dag. På sigt er det min ambition at bide mig fast i startopstillingen, siger Bjerregaard.

AC Horsens og André Bjerregaard møder i weekenden Randers FC i femtesidste Superliga-runde.