Foto: Allan Høgholm/Getty Images
Superliga

Horsens-manager om Borring-køb: Får kuldegysninger af at tale om det

Den danske kantspiller Jonas Borring er ny mand i AC Horsens, og manager Bo Henriksen kan stadig ikke få armene ned over, at klubben har formået at hente den tidligere landsholdsspiller.

Han er 193 centimeter høj, lavede flest assists i Superligaen i sidste sæson, er måske den mest hovedstødsstærke kantspiller i dansk fodbold, og så arbejder han knaldhårdt.

Det er ikke overraskende, hvis manager Bo Henriksen har gået rundt med et smil, siden han for lidt mere end en uge siden kunne offentliggøre en aftale med kantspiller Jonas Borring, der har fået kontrakt i Horsens frem til sommeren 2020.

Borring, der er blevet 33 år, er hentet i FC Midtjylland, og han kan være forskellen på at, om klubben ender i top seks eller ej. En spiller, som på alle leder og kanter virker til at være prototypen på en Horsens-kant.

- Hvis du vil kalde det en prototype at have så meget kvalitet, erfaring og end product, vil jeg sige, at jeg da er sindssygt glad og stolt. Vi er utroligt glade for at have fået en spiller med Jonas' kvaliteter ind. Han giver os nogle helt andre dimensioner i form af indlæg, dybdeløb, omstillinger og styrke i hovedspillet. Han har rigtigt mange facetter i sit spil, og det er vi stolte over at have fået.

- Det er en kæmpe cadeau, at vi kan tiltrække en spiller af hans kaliber. Jeg er da overbevist om, at han kunne have fået en højere løn et andet sted, så vi må have et attraktivt og godt miljø. Og gode rammer. For os er det vigtigt at kunne skabe det miljø, der kan konkurrere med de andres penge, siger Bo Henriksen til tipsbladet.dk.

Bo Henriksen har altså høje tanker om nyindkøbet fra Midtjylland, som han har set an den seneste uges tid i Horsens-træningen. Og tidligt i forløbet kunne manageren se, at det rigtige ville være at hente den tidligere Brøndby-, Randers- og OB-spiller til klubben.

- Allerede i vores første dialog med Jonas troede jeg på, det kunne lade sig gøre. Jeg så en mand, der havde ild i øjnene og havde noget at bevise. Ikke over for alle andre, men over for sig selv. Der var en lyst og ærgerrighed, og det er sådan, at jeg nu sidder og får kuldegysninger af bare at tale om det, for vi er der, hvor man tænker, at det er rent magi, når mennesker har sådan en holdning, attitude og sult efter at vise, hvor dygtig man er. Efter det møde kunne jeg mærke den glød, iver og power, han har i sig. Det var en fed snak, siger Horsens-chefen.

Jonas Borring kommer fra et frustrerende efterår i FC Midtjylland, hvor han bare fik to kampe fra start i Superligaen. Nu kan han se frem til mange flere kampe og minutter, hvis altså den glæd og iver, som Bo Hneriksen taler om, er der.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.