Superliga

Irriterende vinter bag Randers-succes

Randers FC kører derudad i forårets Superliga. Hemmeligheden bag succesen skal blandt andet findes i den sure vintertræning.

Randers FC har fået en fremragende start på Superliga-foråret med to sejre og en samlet målscore på 7-1.

Det glæder de sig over i Kronjylland, hvor anfører Søren Pedersen fremhæver flere ting som afgørende for succesen.

- Der er meget, der spiller ind. Vi har trænet stenhårdt, så vi er i god form. Vi har fået gode spillere til klubben, og træningsniveauet er hævet. Intensiteten er bedre, og vi har taget de gode ting med fra træningsbanen, siger Søren Pedersen til tipsbladet.dk.

Oves stenhårde stil
Sidste år havde Randers et forrygende forår, og nu er man måske på vej mod endnu en god halvsæson. Søren Pedersen medgiver, at det kan have noget med vintertræningen at gøre.

- Det er jo Oves

(træner Christensen, red.)

stil. Vi har trænet stenhårdt og løbet meget - hver dag faktisk. Det hjalp os sidste år, og det gør det også i år. Det er et stort plus, siger Pedersen, der dog godt kan huske vintermånedernes hårde træning.

- Det er absolut ikke sjovt, mens det står på. Det skal overståes, for det er hårdt og pisseirriterende. Men det giver noget, og når man så vinder i foråret, så er det det hele værd, siger Søren Pedersen.

Nedrykning stadig et tema
Den gode start har sendt Randers op i tabellen, men det får ikke kronjyderne til at kigge mere opad.

- Vores målsætning er den samme: Vi skal overleve. Vi ændrer den ikke, før vi er helt sikre på, at vi ikke rykker ned. Vi har fokus på bunden, for nu før, vi er sikre, desto før kan vi kigge opad, fastslår Søren Pedersen.

Randers' næste kamp er på udebane mod Horsens. Den kamp spilles søndag kl. 14.00.