Superliga

Lekic: Følger Silkeborg fra staterne

Rajko Lekic bestod natten til i dag lægetjekket i New England Revolution. Det er dog med et vist vemod, at Lekic forlader Silkeborg 121 kampe.

Angriberen Rajko Lekic skal fremover bombe mål for amerikanske New England Revolution. Allerede i weekenden offentliggjorde amerikanerne, at Lekic kommer til klubben, men først natten til i dag har angriberen med én dansk landskamp bestået lægetjekket.

Efter 121 kampe og 76 mål i Silkeborg-trøjen tager den 29-årige skarpretter nu afsked med en klub, der har betydet rigtig meget for hans karriere.

- Jeg vil benytte lejligheden til at sige tak for endnu en fantastisk tid i SIF, som helt klart er den klub, der har betydet mest for mig gennem tiden. Jeg tager fra Silkeborg med masser af gode minder og vil følge SIF intensivt fremover. Jeg så kampen mod FC Midtjylland i tv, mens jeg fik pakket de sidste ting ned inden afrejse mod USA – og det var simpelthen sådan en god følelse at rejse af sted med en sejr over de dér vestjyder i bagagen. Jeg synes, at SIF-holdet ser stærkt ud og tror på, at de gode forårstakter fortsætter. Jeg vil i hvert fald heppe med herovrefra, siger Rajko Lekic til Silkeborgs hjemmeside.

I vinter proklamerede Rajko Lekic, at han ville væk fra Silkeborg, og derfor faldt han i unåde hos en række holdkammerater og hos træner Troels Bech, der ikke vil bruge ham i nogel af træningskampene op til forårsstarten, men Lekic kom tilbage og fik scoret to mål og fik en god afsked.

- Det tog rigtig hårdt på mig i vinters, at tonen blev lidt hård i debatten omkring et muligt klubskifte og at jeg kom lidt på kant med nogle ting. Nogle gange løber mit temperament jo lidt af med mig, og nogle gange lægger journalisterne også nogle ekstra gram oveni mine udtalelser. Men jeg synes heldigvis, at vi fik redt trådene ud – jeg fik undskyldt for nogle ting over de andre i truppen og fik sluttet rigtig godt af over for fansene også, siger Lekic.

New England Revolutions næste kamp er på søndag mod Houston Dynamo. Det er endnu usikkert, om Rajko Lekic kan få sin debut i den kamp.