• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

LIVE: Sådan gik det til, FCK tog imod FCM

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg med her, hvor vi er LIVE fra opgøret. Minut for minut.

Af Kenneth Jensen

Det er et topbrag, der venter, når FC København og FCMidtjylland mødes i kampen om Superliga-tronen. Det ligner en sæson, hvor guldet bliver vundet af et af de to mandskaber øverst i tabellen, men spørgsmålet er så, om FCK forsvarer titlen, eller om FCM tager den tilbage.

FC Midtjylland har inden opgøret et forspring på fire point til FC København, og kan Brian Priske fortsætte den gode stime, kan  man altså være syv point foran FCK, når kampen søndag er afviklet.

FCK får næppe svært ved at sætte sig op til kampen mod topholdet. Dels er Solbakkens mandskab et stykke efter og skal have hentet ind, dels har klubben vundet otte af de ni seneste møder i Superligaen mod FCM.

Hvem vinder topbraget? Følg med herunder, hvor vi er LIVE fra opgøret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.