Superliga

Lorentzen: Lidt som ungdommen i Brøndby

Kasper Lorentzen nyder livet i Randers og Randers FC.

Randers FC's Kasper Lorentzen har i det seneste halvandet år boet i Randers. Efter en svær begyndelse, hvor Randers fik læstelige klø i John 'Faxe' Jensens sidste måneder som cheftræner i klubben, har Lorentzen det seneste år oplevet sportslig succes og fået fast plads omkring det danske landshold.

Da Kasper Lorentzen tog fra Brøndby IF i sommeren 2009, havde han boet i Hvidovre og Københavns-området gennem hele livet, men nu føler midtbanespilleren og hans bedre halvdel sig særdeles godt tilpas i Randers.

- Jeg tager stadig mig selv i at sige hjem, når vi tager til København. Og det er også stadig hjem. Men da vi kom hjem fra vinterferien, mig og min kæreste, var det fantastisk at komme til sit eget hjem efter en måned i København. At komme hjem til dine egne ting, din egen seng, siger Kasper Lorentzen til tipsbladet.dk.

- Vi føler os hjemme her og har fået en masse gode venner. Vi har et fantastisk kammeratskab her i klubben. Det minder mig meget om mine ungdomsår, hvor vi alle var på samme årgang og spillede ti år på samme hold. Den dag, hvor jeg ikke skal være her mere, vil jeg være ærgerlig over at sige farvel. Alle kan med alle, vi har det skidegodt uden for banen her. Jeg trives godt her, men min kæreste trives endnu bedre. Det er helt perfekt, for så har du ikke nogle problemer uden for banen, hverken for hende eller mig. Og det har været i hele perioden, vi har ikke haft den modgang, jeg havde på banen det første halve år, siger Kasper Lorentzen.

- Vi føler, at det her er hjem. Hvis det her lå tættere på København, så kunne det sagtens være et sted, vi blev boende, fordi vi har fået så gode venner her. Men det gør Randers så desværre ikke.

Kasper Lorentzen håber, at han senere i karrieren kan skifte til en udenlandsk klub efter at det ikke lykkedes at tiltrække opmærksomhed fra interessante udenlandske klubber op til kontraktudløbet i Brøndby i sommeren 2009.