Superliga

Lumb: Stort tillykke til AGF

Michael Lumb var på NRGi Park, da AGF i weekenden sikrede sig oprykning til Superligaen. Lumb glæder sig over GF's comeback til den bedste række.

Godt nok repræsenterer han AaB lige nu, men AGF er Michael Lumbs hjerteklub. Han repræsenterede klubben fra 1998 til 2010, hvorefter han skiftede til russiske Zenit Skt. Petersborg. Derfor var han også på plads på NRGi Park søndag, da aarhusianerne sikrede sig oprykning til Superligaen med en 1-0 sejr over Skive.

- Jeg har spillet mange år i AGF, og derfor var jeg også rigtig ked af det, da de rykkede ned sidste år. Det er dejligt at se, at de nu er tilbage i Superligaen. Jeg har allerede snakket med flere trænere og spillere i klubben, men jeg vil gerne sende et stort tillykke til AGF med oprykningen, siger Lumb til tipsbladet.dk.

Også Lumbs nuværende holdkammerat i AaB, Morten "Duncan" Rasmussen var på stadion for at følge "de hviii" i kampen for at rykke op til den bedste række. Men mens "Duncan" rygtes hjem til AGF, har der ikke været sagt eller skrevet noget som helst om en retur til AGF for venstre backen.

Så spørgsmålet til 1000 kr. lyder:

Hvad med dig Michael, skal du tilbage til AGF efter sommerferien?

- Det bruger jeg ikke tid på at tænke på. Jeg koncentrerer mig om at gøre alt for, at AaB redder livet i Superligaen, og derefter skal jeg tilbage til min kontrakt i Zenit, siger han.