Superliga

Lyngby-helt dropper udlandsdrøm

Uffe Bech blev matchvinder, da Lyngby i går besejrede FC Midtjylland. Bech nyder livet i Lyngby og har droppet planen om igen at tage til Hamborg for at prøvetræne i Hamburger SV.

18-årige Uffe Bech blev skiftet ind med 20 minutter igen, da Lyngby i går besejrede FC Midtjylland med 1-0. Målet blev scoret af selvsamme Bech bare to minutter efter, han var kommet på banen. Målet var Bechs første i Superligaen i hans femte kamp i sæsonen.

Kampen var samtidig Bechs forårsdebut. Han har nemlig døjet med en knæskade i starten af sæsonen, og først i lørdags spillede han sin første kamp på U/19-holdet.

- Jeg var glad for at få chancen, og jeg var også lidt overrasket, fordi jeg først lige er kommet tilbage. Jeg håber på meget mere spilletid i foråret, men hvis du ser på vores bænk i går, sidder både Patrick Mortensen og Emil Larsen også på bænken, så vi har mange dygtige spillere. Det var rigtig dejligt at score et mål, der betyder så meget som det her, og jeg føler stadig, vi kan redde os, siger Uffe Bech til tipsbladet.dk.

I midten af februar var Uffe Bech til prøvetræning i Hamburger SV, hvor han imponerede så meget, at nordtyskerne ville se ham igen senere på foråret. Bech har dog valgt at takke nej til den mulighed. Han ønsker at koncentrere sig om Lyngby og om gymnasiet, som han kan færdiggøre næste sommer.

- HSV vil gerne have mig derned igen, men det ser jeg ingen grund til lige nu, for jeg er glad for at være i Lyngby, og jeg vil gerne koncentrere mig fuldt ud om dem og min skole. Så foreløbig er alle planer om udlandet sat på standby, siger Uffe Bech, der har kontrakt med Lyngby til sommeren 2013.

Lyngby er nu fire point foran Esbjerg, der ligger på 11. pladsen under nedrykningsstregen.