• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Lyngby tager afsked med forsvarsspiller

Foto: Getty Images

Lasse Nielsen får ikke kontrakten forlænget i Lyngby.

Af Oliver Okstrøm

Midterforsvareren Lasse Nielsens tid i Lyngby er nu et overstået kapitel, da klubben har valgt ikke at forlænge kontrakten med ham. Det er en beslutning, som har været svær for dem, erkender sportschef Birger Jørgensen.

Det forklarer han på Lyngbys officielle hjemmeside.

Læs også:Lyngby Boldklub forlænger med reservekeeper

- Vi er alle sammen blevet Lasse Nielsen-fans her i huset, han er en fantastisk fyr og en rigtig god ambassadør for hele vores projekt. Vi kigger dog ind i et efterår med kun tretten Superliga-kampe, og der er stor konkurrence på hans position, hvor der også presses på nedefra på akademiet. Så i en kombination af mange parametre har vi valgt, ikke at forlænge med Lasse, lyder det fra Birger Jørgensen.

Lasse Nielsen kom til Lyngby fra svenske Trelleborg for 18 måneder siden, hvor man kæmpede mod at rykke ned i 2. division. I stedet endte det med oprykning, og i den netop overståede sæson lykkedes det dem at redde sig efter to altafgørende opgør mod Hobro. Selv tager Lasse Nielsen afskeden med Lyngby med oprejst pande.

Læs også:Lyngby forlænger med veteran: Dåbsattesten snyder lidt

- Det har virkelig været en god tid både på og uden for banen, og jeg har nydt at komme i klubben hver eneste dag. Jeg er ærgerligt, men afklaret – og nogle gange er det måske det bedste at stoppe på toppen, og aflevere Lyngby et bedre sted end da jeg kom til for halvandet år siden, og vi lå og flirtede med nedrykningsstregen til 2.division. siger han og fortsætter:

- Jeg er en lille brik i en historisk klub, men håber alligevel, at jeg har fået sat nogle aftryk, der vil blive husket. Jeg ønsker alle i klubben det bedste fremover og håber, at vores veje krydses igen en dag, fortæller Lasse Nielsen.

Samlet blev det til 24 kampe i den tid, som Lasse Nielsen var i klubben, og her blev det til to scoringer til følge.

Læs også:Thomas Kristensen indstiller sin karriere

Læs også:Lyngby-talent er ombejlet: Vi har lagt en karriereplan

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus