Superliga

Lyngby-talent scorer for lidt

Det er kun blevet til en enkelt sæson-scoring fra Lyngbys Anders 'AC' Christiansen, som ellers har fået masser af spilletid på oprykkernes midtbane. Der skal bankes flere bolde i kassen, lyder det fra både fra talentet selv og cheftræner Niels Frederiksen.

Da Anders 'AC' Christiansen for otte dage siden scorede i 1-1-kampen på Brøndby Stadion, var det første gang i denne sæson, at Lyngby-talentet fandt vej til netmaskerne.

Og det er for lidt, siger cheftræner Niels Frederiksen, som har haft den 20-årige midtbanespiller med i startopstillingen i 18 ud af 19 Superliga-kampe.

- Med al den spilletid han har fået som en lidt offensiv type, skal han være mere målfarlig. Han har en tendens til ikke at få afsluttet, når han har muligheden, da han gerne lige vil drible den sidste mand, siger Lyngby-træneren til tipsbladet.dk.

Småproblemer med lysken har tidligere forhindret Anders Christiansen i at træne lidt ekstra på afslutningerne, men nu bliver der sparket igennem på træningsbanen.

Han er nemlig kommet frem til den samme konklusion som sin træner.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg burde have lavet flere mål i denne sæson - og også i sidste sæson i 1. division (to mål i 17 kampe). Som ungdomsspiller lavede jeg mange mål, så jeg ved egentlig godt, at jeg kan finde vej til netmaskerne, men når man ikke får scoret i et stykke tid, så sætter det sig på selvtilliden. Et eller andet sted begynder man at tvivle på, om man stadig kan lave mål. Jeg har hele tiden forsøgt at sige til mig selv, at det bare er et spørgsmål om tid, før jeg får hul på bylden, siger Anders Christiansen, som også har fokus på at forbedre andre aspekter af sit spil.

- Niels og jeg har snakket om, at jeg skal være endnu modigere i mit spil. Tage bolden endnu mere til mig og sætte endnu mere pres på modstanderen. I stedet for at spille den til siden skal jeg i højere grad forsøge at spille den fremad eller sætte en modspiller. Tage noget mere ansvar.

Anders Christiansen får en ny chance for at komme på måltavlen, når Lyngby i aften skal på besøg hos OB. Kampen begynder kl. 19.