Superliga

Målkongen: Nordstrand bliver FCN-hit

Hvem skaber overskrifterne i Superliga-foråret? Vi spørger klubbernes topscorere. I dag FC Nordsjællands Nicolai Stokholm - 3 mål.

Hvem bliver Superliga-toer efter FC København?
Det gør OB, for jeg synes, de styrkemæssigt er stærkest. Men det bliver tæt med FC Midtjylland. Jeg tror bare, at OB har rutinen i og med, at de har været med i toppen nogle gange, og de fik styr på spillet i løbet af efteråret. Jeg tror ikke, det bliver Brøndby, for OB er i mine øjne et skridt foran. De bliver maksimalt en outsider.

Hvem rykker ned?
Det får du mig ikke til at sætte navne på. Der er otte hold, der kan ryge ud. Så det bliver tæt og spændende til det sidste, men det bliver ikke FC Nordsjælland, for vi skal nok tage de point, der gør, at vi kommer tilpas langt væk fra den nedrykningsstreg.

Hvem bliver forårets profil?
Claudemir. Han har fra dag et været en sindssyg god spiller for FCK. Han har en stor andel i fremgangen i FCK's spil. Han er god både offensivt og defensivt. Han er god til at vende spillet og har et godt blik for medspillerne. Jeg tror, han kan blive endnu bedre.

Hvem bliver topscorer i Superligaen?
Det bliver Dame N'Doye. Kan han holde niveauet fra efteråret, så synes jeg, at han er klart den bedste angriber i ligaen. Han har en målfarlighed større end nogen anden, og han er meget beslutsom foran mål.

Hvor mange mål scorer du selv?
Jeg skal bare lave tre til, så er jeg godt tilfreds. Vi har desværre ikke haft spilleren, der har scoret mål på samlebånd, og jeg håber meget på, at min gamle holdkammerat Morten Nordstrand får banket nogle kasser ind. Under alle omstændigheder tror jeg ikke, jeg bliver topscorer i FC Nordsjælland. Et godt bud kunne være Morten Nordstrand.

Hvordan vil du fejre dit næste mål?
Jeg har ikke rigtig noget, jeg gør. Jeg bliver bare glad, når jeg scorer. Så må jeg overlade det mere kreative til mine yngre holdkammerater.

Hvem er Superligaens bedste angriber?
Det er N'Doye.