Superliga

Mads Junker køler Superligaen

Mads Junker har ikke travlt med komme tilbage til den danske Superliga.

Han har to sæsoner i træk rundet 20 mål i den hollandske liga. Der er stadig et år tilbage af kontrakten med Roda, og Mads Junker er blevet sat in forbindelse med den tidligere hollandske mesterklub Feyenoord.

Den 30-årige danske angriber udtalte for nylig, at han godt kan se sig selv vende tilbage til Superligaen i enten Brøndby eller OB.

Men i første omgang er der andre ting, der trækker, så hverken OB- eller Brøndby-fans skal sætte næsen op efter at se angriberen i en sommertransfer til Danmark

Om et skifte tilbage til Danmark siger Mads Junker til Tipsbladet.

- Jeg svarer, når jeg bliver spurgt, og jeg har sagt, at det nok kun er Brøndby eller OB, der kunne komme på tale, for FC København vil nok ikke være interesseret i mig, men igen må jeg sige, at Danmark nærmest kun har tredje prioritet for mig. Jeg vil helst fortsætte i Holland eller et andet sted i udlandet.

Angriberen lægger ikke skjul på, at han gerne vil et skridt videre end Roda, der ligger lige efter de bedste i ligaen men understreger samtidig, at han nyder tilværelsen som den er i den lille klub.

Læs hele historien med og om Mads Junker i TIpsbladet Update - på gaden nu