Superliga

Madsen efterlyser ro efter nyt pointtab

Peter Madsen ærgrer sig over, at Lyngby ikke formåede at holde føringerne mod FC Midtjylland i mandagens 4-4 kamp.

Mod Brøndby IF mistede Lyngby i sidste minut to point, da Daniel Wass udlignede for hjemmeholdet. Mod OB satte indskiftede Rasmus Falk Lyngby på plads i de sidste tyve minutter, hvor oprykkerne ellers havde kurs mod et point, og mod AaB førte Lyngby indtil tyve minutter før tid, hvor Anders Due og Kjetil Wæhler fik knækket københavnerne.

Mandag aften prøvede Lyngby så igen at smide føringer, denne gang to af slagsen, hvilket ikke blev bedre af, at tre af FCM's fire scoringer faldt, mens midtjyderne var i undertal.

Lyngbys Peter Madsen scorede to gode mål i 1. halvleg, men det ærgrer forwarden, der er lejet i Brøndby, at det igen mislykkedes Lyngby at hente tre point.

- Der var nogle ting, vi gjorde godt i 1. halvleg. Vi fik truet deres fireback-kæde godt, og vi skulle have lukket kampen. De fighter sig tilbage. Det var en underholdende kamp at se på, siger Peter Madsen.

Da Madsen i de sidste sekunder af 1. halvleg scorede til 4-3 efter et FCM-comeback fra 1-3 til 3-3, troede den tidligere landsholdsangriber på, at Lyngby endelig ville kunne sikre en sejr. Men det havde Lyngby ikke køligheden til, erkender angriberen.

- Jeg var sikker på, at vi langt om længe kunne få ro på spillet og få kørt den hjem. Der skal vi ikke rigtig nogen vegne. Der manglede vi lidt ro på bolden. Men det var også, fordi Midtjylland satsede alt, og det gjorde de rigtig flot. Det var en fin kamp, siger Peter Madsen, der var glad for at komme på tavlen to gange.

- Det er selvfølgelig rart. Jeg havde håbet, at det var blevet til lidt mere, men det var rart at få scoret, siger Peter Madsen.

Flere Lyngby-spillere og Lyngby-træner Niels Frederiksen har overvejet, at manglende træning på græs op til forårspremieren har været med til at stille Lyngby fysisk dårligere end konkurrenterne i de første Superliga-runder, hvor fodboldbanerne i Danmark generelt har været jordede og tunge.