Superliga

Mainz bekræfter Duncans AaB-skifte

Sportsdirektør i Mainz Christian Heidel bekræfter, at AaB overtager Morten "Duncan" Rasmussen, og at han ikke kommer tilbage til Mainz.

AaB's fans kan nu løfte armene og glæde sig over, at de får Morten "Duncan" Rasmussen til klubben. Det tyder alt i hvert fald på. Tipsbladet.dk erfarer, at AaB betaler 25.000 pund - godt 215.000 kroner - for at overtage Mainz' lejeaftale for "Duncan" med Celtic.

"Duncan" forlod Mainz i morges kl. 8.00, og han kommer ikke tilbage. Mainz bekræfter nu på sin hjemmeside, at danskeren forlader klubben og skriver under med AaB, når han har bestået lægetjekket i den danske Superliga-klub.

- Et skifte er den bedste løsning for spilleren og for Mainz 05. Morten Rasmussen besidder kvaliteter som boksspiller, der ikke lige passer ind i vores system. Vi ønsker ham alt godt for fremtiden, siger Christian Heidel til Mainz' hjemmeside.

AaB sikrer sig dermed sin tredje forstærkning i dette transfervindue. De har udover "Duncan" også sikret sig Thomas Augustinussen og Kayke Rodriguez. Ligesom Michael Lumb menes at være meget tæt på at være på vej.