Superliga

Malmö FF holder på FCK-emne

Den nuværende træner i Malmö FF, Roland Nilsson, køres i stilling som ny træner i FC København. Men Malmö vil holde på ham.

En ny æra indledes i FC København den 1. juli. Her stopper Ståle Solbakken i klubben, og i stedet skal en ny cheftræner løfte åget i Skandinaviens mest succesfulde fodboldklub netop nu. Det vides endnu ikke hvem der bliver Solbakkens afløser, men Malmös Roland Nilsson er øjeblikkets hedeste kandidat.

Læs også: FCK tæt på Ståle-afløser

Hvis Roland Nilsson er FC Københavns ønskekandidat, ønsker den danske mesterklub med al sandsynlighed at ansætte ham fra den 1. juli. Men det kan i dén grad blive problematisk. Nilsson har således kontrakt med Malmö FF indtil nytår, og dén svenske klub ønsker bestemt ikke at slippe deres træner før den udløber.

- Vi har kontrakt med Roland i hele 2011, og vi regner helt klart med, at han fuldfører den kontrakt. Det er vores plan, siger Malmös sportschef Per Ågren til tipsbladet.dk.

Læs også: FCK præsenterer ny cheftræner til foråret

Derudover har Per Ågren ikke mange ord til overs for de rygter, der i disse dage sender hans træner til Parken på den danske side af Øresundsbroen.

- Vi kommenterer aldrig på historier om vores spillere - eller vores træner, forklarer sportschefen.

Roland Nilsson, der er tidligere svensk landsholdsspiller, førte for få
måneder siden Malmö FF til det første svenske mesterskab i seks år.