Medie: Panathinaikos mødes med Brøndby i dag
Foto: Lars Ronbog/Getty Images
Superliga

Medie: Panathinaikos mødes med Brøndby i dag

Repræsentanter fra Panathinaikos forventes at være til stede i Brøndby søndag.

Lørdag kunne vi fortælle, at det græske medie sdna.gr erfarede, at den græske storklub Panathinakos er interesseret i Brøndbys finske angriber, Teemu Pukki.

Pukki, der scorede 29 mål for Brøndby i sidste sæson, har kontraktudløb til næste sommer, hvilket betyder, at der skal penge på bordet, hvis den græske klub ønsker, at skrive under med angriberen. 

Nu er der så nyt i sagen.

Det græske medie sport24.gr erfarer nemlig, at repræsentanter fra Panathinaikos vil være til stede i Brøndby søndag, når den danske klub tager i mod Lyngby på Brøndby Stadion. Her kommer de for at forhandle en pris på plads angående Brøndbys finske angriber. 

Mediet melder, at Panathinaikos har forslået en salgspris på 600.000 euro, hvilket er et godt stykke fra de 1,5 millioner euro, som Brøndby eftersigende skulle forlange.

Panathinaikos ønsker ikke at betale så meget for Pukki, da han, som det tidligere er nævnt, allerede har kontraktudløb næste sommer, og det derfor er sidste udkald, hvis Brøndby ønsker at tjene på salget.

Der er altså en del, der skal forhandles på plads, hvis Pukki skal ende med at kunne skrive under på den treårige-kontrakt, som den græske storklub eftersigende tilbyder.