Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Sisto rejser til Danmark for at færdiggøre FCM-skifte

Senere torsdag ventes Pione Sisto at rejse til Danmark for at færdiggøre et skifte til FC Midtjylland.

Der sker hele tiden noget i forbindelse med Pione Sisto i denne tid, og nu er der mere nyt i transfersagaen.

Ifølge mediet NoticiasCelta, der følger Celta Vigo meget tæt, er det nemlig planen, at Pione Sisto skal rejse til Danmark senere i dag for at færdiggøre et skifte til FC Midtjylland.

Forleden forlød det ellers, at der var opstået store problemer i forbindelse med Pione Sistos mulige skifte til FC Midtjylland. Først kunne klubberne efter sigende ikke blive enige, og derefter forlød det også, at Sisto selv ikke kunne blive enige med de danske mestre.

Læs også:Vildt: Hobro-spiller kan blive smidt ud af landet

Men nu ser det alså igen ud til, at der sker noget, og at Pione Sisto kan vende tilbage til Heden i dette transfervindue.

Onsdag eftermiddag kunne mediet Radio Galega også skrive, at der var fremskridt i forhandlinger, og at den 25-årige kantspiller ventes at koste FC Midtjylland i omegnen af 22,5 millioner kroner. Noget af det er efter sigende bonusser, som skulle være forholdsvis lette at opnå.

Sisto har ét år tilbage af sin kontrakt, og denne sommer er altså sidste chance for, at Celta Vigo kan sælge danskeren. Han har spillet i klubben i fire år, efter at han kom til klubben fra netop FC Midtjylland. 

Læs også:Officielt: AaB henter norsk midtstopper i Sverige

Læs også:Sviatchenko om Celtic-comeback: Hvis de ringer, er jeg klar

Læs også:Superligaen står for døren: Her er fem talenter, der kan få et gennembrud

Læs også:Celta-træner udelader Pione Sisto til testkamp