Video : Tipsbladet
Superliga

Mellemfornøjet Ståle: Lever i hvert fald i en uge mere

Ståle Solbakken har endnu ikke opgivet at hente FC Midtjylland.

Inden der var spillet en halv time, havde Mikkel Kaufmann og Jens Stage bragt FC København i front med 2-0 mod Randers FC.

Men kronjyderne kom tilbage og var ikke langt fra at tage point, og de ændringer, Ståle Solbakken forsøgte sig, gjorde ikke den store forskel. Vi manglede måske fansene, kunne FCK-træneren i stedet konstatere.

- Første halvleg var rigtig god, hvor vi havde fint flow i spillet og kom til mange chancer ud over de to mål, indleder nordmanden over for klubbens hjemmeside.

Læs også:Bo Henriksen jubler: Står med et vanvittigt magisk udgangspunkt

- Vi starter anden halvleg forfærdeligt. De første ti minutter stod vi nærmest stille og spillede, mens de så på, og vi bliver lullet mere og mere i søvn og følte os nok for sikre. Det er i sådanne perioder, vi kan mærke, at fansene ikke er her til at presse os frem, men vi prøvede fra bænken med forskellige ting. Santos kom ind, da Kaufmann blev træt, men blev ikke rigtig sat i scene, og Stage og Falk byttede plads, men det lykkedes ikke rigtig.

Med sejren hold FC København fortsat snor i FC Midtjylland, og Solbakken vil endnu ikke udelukke et nyt FCK-mesterskab.

- Randers kommer dog stadig ikke til noget særligt, før forsvaret snorksover, da de scorer til 2-1, og så kan alt jo ske. Men heldigvis holdt vi fast, så vi lever i hvert fald en uge mere, men der er stadig langt op til FC Midtjylland. Men vi har vundet to kampe og spillet tre gode halvlege, for ellers var AGF kommet nærmere bagfra.

Læs også:Sviatchenko har fokus på sig selv: Bedøvende ligeglad med FCK

- Vi har vist mange gode takter, men trækker også store veksler på både nye og unge spillere, fordi vi ikke har haft N'Doye og Jonas til rådighed i lang tid, og Fischer først er ved at komme tilbage nu.

FC Midtjylland fører rækken med ni point ned til FC København.

Læs også:Randers-chef føler sig sikker: Vi skal vinde puljen nu

Læs også:FC København-stopper: Mesterskab kræver ni-ti sejre

Læs også:Solbakken om N'Doye: Har ikke været udenfor en dør siden Celtic