• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Club Brugge-angriberen Dorge Kouemaha bliver sat i forbindelse med FC København.

Af Johnny Wojciech Kokborg

Eksperter, journalister og fans har ikke været blege for at smide diverse navne ind i spekulationspuljen om, hvem skal afløse Dame N'Doye, der netop er blevet solgt til Lokomotiv Moskva.

Det eneste, der er helt sikkert, er, at FC København uden tvivl leder efter en ny angriber, og nu sætter den belgiske avis Het Nieuwsblad københavnerne i forbindelse med en angriber fra deres kommende Champions League-modstandere.

Ifølge avisen er en mulig afløser den 29-årige Cameroun-angriberen Dorge Kouemaha, der har spillet hos Club Brugge siden 2009. Det er svært at sige, om rygtet kun er opstået på grund af, at FCK har en belgisk træner i Ariël Jacobs, men det kan være en rimelig overvejelse.

Kouemaha, der i øjeblikket er skadet og først ventes tilbage i slutningen af august, var i forrige sæson holdkammerat med Leon Jessen og den nuværende FCK-spiller Nicolai Jørgensen i Kaiserlautern, som han var udlejet.

Inden han kom til Belgien, spillede han hos Duisburg, hvor han kom til fra ungarske Debrecen. I Brugge har han formået at score 19 mål i 67 kampe, og i sidste sæson hos Kaiserlautern blev det til 2 mål i 17 kampe.

Club Brugge uden Kouemaha møder FC København i tredje runde af Champions League-kvalifkationen på onsdag d. 1 august med returkamp uden efter.