• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Neestrup om choktransfer: Måtte læse den 2-3 gange

Foto: Getty Images

Jacob Neestrup har nu udpeget en af de transfers, der har overrasket ham mest.

Af Lars Gram-Hanssen

Der var utvivlsomt en del Brøndby-fans, der fik kaffen galt i halsen, da FC København i sommeren 2020 kunne præsentere den tidligere Brøndby-profil Kamil Wilczek.

Og FC København-cheftræner Jacob Neestrup, der på det tidspunkt var i Viborg, var blandt dem, der lige skulle bruge et par minutter på at fordøje FC Københavns indkøb af den tidligere Brøndby-målræv. 

- Jeg ved ikke, om det er den vildeste transfer, jeg har oplevet i mit liv, men jeg tror, at jeg lige skulle tjekke avisen to eller tre gange, da jeg så, at FC København havde signet Kamil Wilczek for et par år siden, fortæller Jacob Neestrup til Viaplay. 

- Kamil gjorde det fantastisk her og gjorde sit allerbedste for klubben. Men det er klart, at når du signer en så stor Brøndby-profil, så... den skulle jeg lige læse igennem et par gange, før jeg troede på det. 

Jacob Neestrup blev herefter spurgt, om han også lige skulle bruge et par minutter til at acceptere FC Københavns indkøb af en tidligere Brøndby-helt. 

- Jeg var i Viborg på det tidspunkt, så det handlede ikke om at acceptere eller ikke acceptere. Som de fleste ved, så skal man ikke tro alt, man læser i aviserne, angående transfers. Så den skulle lige dobbelttjekkes et par gange, siger Jacob Neestrup.

Kamil Wilczek nåede at score 14 mål i 46 kampe for FC København, inden den polske angriber for et år siden skiftede til Piast Gliwice i hjemlandet. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE