Superliga

Nilsson hjælper til med nye spillere

FC Københavs kommende cheftræner, Roland Nilsson, giver sit besyv med, når det gælder kommende spillere til "Løvernes" mandskab.

Om to måneder forlader Zdenek Pospech, Mikael Antonsson og Oscar Wendt de trygge rammer i FC København for i stedet at prøve kræfter med fodbolden i de større europæiske ligaer. Det efterlader huller i den københavnske defensiv, og meget tyder derfor på at mindst en enkelt spiller skal købes ind til de bageste geledder hos det danske mesterhold.

- Carsten V. Jensen har vidst ganske længe, at de tre spillere ikke ville forlænge deres kontrakter, så der er blevet snakket om, hvad der skal ske, forsikrer FC Københavns kommende træner, Roland Nilsson, overfor tipsbladet.dk.

Det er endnu ikke afgjort, om svenskeren tiltræder i sit nye job som Ståle Solbakkens afløser til sommer, eller han først slipper fri fra Malmö FF til vinter. Alt tyder dog på, at han allerede om to måneder kan sætte sig i sædet. Derfor gør han allerede nu sin indflydelse gældende hos de danske mestre.

- Jeg er med i snakken om nye spillere. Jeg fortæller om de spillere, jeg kender noget til, og de spillere, jeg mener vil passe ind i FC København, siger Roland Nilsson.

Den kommende FCK-træner ærgrer sig over, at Pospech, Antonsson og Wendt rejser inden han tiltræder i sit nye job, men han erkender også, at der ikke er grund til at græde over spildt mælk.

- Man skal spille en ny backlinje sammen, og det kommer til at kræve en hel del tid og arbejde. Det er dygtige spillere, der forsvinder, men vi må gøre det bedste, vi kan, siger Nillson, som regner med snart at kunne blive officielt præsenteret som ny træner i FC København fra den kommende sæson.

- Jeg håber og tror på en snarlig løsning, slutter han.