Superliga

Nilsson: Vi har et luksusproblem

FCK-træner Roland Nilsson har mange angribere at vælge imellem.

FC København startede gårsdagens derby mod Bøndby med Morten Nordstrand som supplement til Dame N'Doye i angrebet. Så sendte træner Roland Nilsson brasilianske Cesar Santin ind i stedet for Nordstrand, hvorefter Santin scorede sejrsmålet til 2-1. Et billede på klubbens mange offensive muligheder.

- Vi har nogle gode angribere i klubben, og det er jo lidt af en luksusproblem for mig, og så er det jo også med til at holde N’Doye oppe på tæerne, siger Roland Nilsson til FCK's hjemmeside.

- Til dagens kamp havde jeg foretrukket Nordstrand frem for Santin, da vi vidste at angriberne ville komme til at løbe meget i dag, og det lå mere til ham. Jeg talte med Cesar om det i går og forklarede hvorfor, og at når han kom ind, så skulle han nok få et par chancer til at score. Det skal jeg nok fikse, sagde han til mig, siger træneren videre.

Roland Nilsson har også ros til målmand Johan Wiland, der på grund af sine mange gode aktioner i kampen efter den svenske træners mening fortjente en ekstra portion snus.