Superliga

Nordstrand: Kan ikke tåle at tabe

FC Nordsjælland kan ikke tåle at tabe søndagens bundkamp imod Esbjerg, lyder det fra Morten Nordstrand.

En sejr over kriseramte Esbjerg kan give FC Nordsjælland en god portion luft i Superliga-bundstriden.

Til gengæld er der ikke råd til et nederlag, da det for alvor vil trække Morten Wieghorsts tropper ind i nedrykningskampen, konstaterer angriber Morten Nordstrand, som udlignede til 2-2 imod FC Midtjylland i sidste uge.

- Hele holdet skal vise samme energi og gejst igen, hvis vi skal vinde, for Esbjerg kommer med alt, hvad de har. Ingen af holdene kan tåle at tabe den kamp. Det er svært at vurdere, hvad trænerskiftet i Esbjerg vil betyde. Der sker altid noget for et hold med en ny træner, men vi må bare koncentrere os om vores egen indsats, siger Morten Nordstrand til klubbens hjemmeside.

Efter en del skadesproblemer valgte han i vinterpausen at lade sig udleje fra FC København, og den 27-årige angriber følte sig hurtigt hjemme i sin gamle klub.

- Eneste forskel er måske, at jeg føler mig som én af de lidt ældre spillere i truppen nu. Da jeg var her sidst, var jeg den urutinerede. Nu føler jeg, at truppen er yngre, og jeg skal bidrage med erfaringen. Det er den største forskel, siger Morten Nordstrand.

Det vigtige bundopgør imellem FC Nordsjælland og Esbjerg begynder på søndag kl. 16.