Foto: Getty Images
Superliga

Ny Brøndby-duo: Samarbejde fungerer allerede rigtig godt

Sigurd Rosted og Andreas Maxsø er enige om, at samarbejdet mellem de to på kort tid er kommet til at fungere rigtig godt.

Brøndby fik søndag aften besøg af FC Nordsjælland, som blev sendt tilbage til Farum med et 4-2-nederlag i bagagen.

Her sikrede værterne sig de tre point med et helt nyt makkerpar i forsvaret i form af Sigurd Rosted og Andreas Maxsø, der er kommet til klubben fra henholdsvis AA Gent og KFC Uerdingen.

Og Maxsø var derfor godt tilfreds med, hvordan duoen kommunikerede og gjorde tingene simple i sejren.

- Det hjælper altid at få trænet sammen og få spillet en halvleg. Vi kommunikerer godt, og vi gør det simple – det er også vigtigt i den første kamp. FC Nordsjælland er hurtige, så der skal man være klar. Så kommunikationen, og at man gør det simple, det er vigtigt, fortæller han til Brøndbys hjemmeside.

Rosted og Maxsø spillede i løbet af landskampspausen 45 minutter i en reserveholdskamp mod FCK's ditto, og nordmanden er imponeret over, hvor hurtigt samarbejdet er kommet til at fungere.

- Jeg synes, vi har gjort det godt rigtig hurtigt. Det er ikke mange dage, vi har spillet sammen, men jeg føler, vi gør det godt, og så håber jeg, at det forsætter sådan.

- Det gav en større tryghed, som kampen skred frem. Der var selvfølgelig lidt med de to mål, men sådan er fodbold. Vi spiller godt sammen, og vi dækker hinanden rigtig godt, så det skal nok blive godt det her, det er jeg sikker på, lød det fra den norske stopper.

Mens Sigurd Rosted fik debut for Brøndby mod FC Midtjylland for to uger siden, var det Andreas Maxsøs første kamp for klubben.