Video : Tipsbladet
Superliga

Ny Horsens-stopper er klar til at gå i angrebet for Bo Henriksen

Superliga-mandskabet AC Horsens kan risikere kun at have Nicolai Brock-Madsen som ægte angriber i løbet af foråret, så Bo Henriksen må finde alternativer.

De har sagt farvel til Jannik Pohl, der er taget tilbage til Groningen, og derfor har AC Horsens og Bo Henriksen kun én ægte angriber tilbage i truppen i form af Nicolai Brock-Madsen.

Og Horsens-manageren har allerede luftet, at det muligvis også kan være tilfældet, når transfervinduet lukker, og dermed vil der skulle tænkes i alternative løsninger i angrebet.

Læs også:FCM-sportschef: Søren Reese fortjener at få spilletid på højeste niveau

Det er som sådan ikke noget nyt, for det har Bo Henriksen gjort ofte, og Ayo Simon Okosun er en spiller, der godt kan gå helt i front, hvis manageren vil bruge ham der, ligesom Rune Frantsen flere gange i efteråret var væk fra sin normale plads som højre back og kastet op i angrebet.

Og flere byder sig til - stopper Erhan Masovic spillede det i testkampen mod SønderjyskE tidligere i ugen, og også den nye stopper, Magnus Riisgaard Jensen, melder sig klar, hvis Horsens vil bruge ham i angrebet.

Læs også:Esbjerg lejer Søren Reese i FC Midtjylland

- I Skive er jeg nogle gange blevet sendt frem i angrebet i slutningen af kampene. Jeg har også en enkelt gang spillet en halvleg som angriber, så det skal nok gå, siger forsvarsspilleren til Horsens Folkeblad.

Horsens ligger nummer 10 før de sidste seks kampe i Grundspillet i Superligaen, og kan klubben kravle i top seks, sikrer man overlevelse i Superligaen endnu en gang.

Læs også:Transfervarm Michael Lumb: Jeg slår ikke Bo i hovedet

Læs også:Medie: Tidligere LBK-spiller lånte penge af holdkammerater til spillegæld

Læs også:Dansk midtbanemand rykker fra Polen til Grækenland