Superliga

OB måtte nøjes med uafgjort

Fynboerne var foran, men gik ned i anden halvleg, og dermed slutter Elfsborg som vinder af træningsturneringen i Portugal.

Inden kampen meldte Rurik Gislason ud, at OB gik efter sejren, og at der var alvor bag de ord, viste han selv efter knap 20 minutter, for her var islændingen nemlig manden, der passerede Jesper Christiansen i Elfsborg-målet.

Første halvleg tilhørte i det hele taget de stribede, og med lidt mere held kunne fynboerne have udbygget føringen inden pausen.

Fra anden halvlegs begyndelse blev billedet dog vendt på hovedet, for her var det svenskerne, der havde initiativet.

Det satte i flere ombæringer OB's nye første målmand Stefan Wessels på arbejde, men tyskeren viste flere gange påpasseligt målmandsspil, men i det 68. minut måtte han dog kapitulere.

En løs bold havnede for fødderne af Hiljemark, der med en følt inderside og via Djemba-Djemba placerede bolden i det højre hjørne uden chance for Wessels.

OB skulle dermed frem på banen for at fremtvinge den scoring der ville sikre dem den samlede sejr i The Atlantic Cup, men udover et nærgående forsøg fra Andreas Johansson lykkedes det ikke at få lagt det nødvendige pres, og dermed bliver det i stedet Elfsborg, der løber med titlen.