• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: AC Horsens udlejer midtbanespiller til Haugesund

Foto: FK Haugesund

AC Horsens har udlejet midtbanespilleren Peter Therkildsen til norske Haugesund.

Af Ole Hoffskov

AC Horsens har sendt midtbanespilleren Peter Therkildsen på græs i norsk fodbold.

Den Gule Fare oplyser, at den tidligere Næstved-spiller er blevet udlejet til FK Haugesund, der i øjeblikket er på 12. pladsen i Eliteserien. Peter Therkildsen er blevet udlejet for resten af 2020, og Haugesund har sikret sig en købsoption på den blonde midtbanespiller.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Nordsjællands supertalent slog til igen

- Der opstod en god mulighed for Peter Therkildsen, der kan se frem til spilletid i en klub, der har fulgt ham tæt. Der er flere danskere i klubben, der har et godt kendskab til dansk fodbold, så der er ingen tvivl om, at de har gjort et godt forarbejde. Opholdet i Haugesund vil være gavnligt for Peter, for han skal spille kampe for at udvikle sig endnu mere, og det får han mulighed for i Haugesund, siger AC Horsens-sportschef Niels Erik Søndergård i en pressmeddelelse.

Det er under en uge siden, at Peter Therkildsen første gang hørte om interessen fra FK Haugesund, og nu er han altså klar til at rykke teltpælene til Norge.

Læs også:Officielt: FC Midtjylland udlejer kantspiller til tyrkisk klub

- Jeg er super spændt og ser det som en rigtig spændende mulighed. Jeg har søgt et sted, hvor jeg kan få en central rolle og en masse spilletid, og de har vist stor interesse for mig gennem de samtaler, vi har haft. Nu har jeg været oppe og besøge klubben, og det er en fed klub, som jeg skal sætte mit aftryk på, og jeg glæder mig helt vildt, siger Peter Therkildsen.

Midtbanespilleren har blot været på banen i 12 minutter for AC Horsens i indeværende sæson. Jonas Dals tropper har tabt de første tre kampe. 

Læs også:Brøndby-talent: Nedtur i sidste sæson var sund for mig

Læs også:AC Horsens tabte på ny: Selvfølgelig er man da bekymret

Læs også:Horsens-back efter nyt nederlag: Kendetegnende for sæsonstarten

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus