Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: FCM sender spiller på leje i nedrykket danskerklub i Norge

Kaan Kairinen skal spille resten af året i Lillestrøm, der i efteråret rykkede ud af Eliteserien i Norge.

Næsten hele FC Midtjyllands trup er i øjeblikket på træningslejr, men fire spillere blev hjemme. Mens Sammy Skytte, Zsolt Korcsmar og Kristian Riis bare plejer skader, er Kaan Kairinen fraværende, fordi han skulle finde sig en ny klub. Og det har han nu gjort.

Den finske midtbanespiller skal optræde i Lillestrøm i 2020. Det fortæller FCM i en pressemeddelelse. Dermed bliver det til endnu en lejeaftale for Kairinen, der spillede hele 2019 i hjemlandets HJK.

- Kaan er en fantastisk talentfuld fodboldspiller, og vi ønsker, at han udvikler sig yderligere på så højt niveau som muligt. I Lillestrøm får han den mulighed, og det glæder alle parter, siger Svend Graversen, der er sportschef i FC Midtjylland.

Læs også:FCM-spiller ikke med på træningslejr: Leder efter ny klub

- For os er det centralt, at vores spillere udvikler sig mest muligt i de optimale rammer, og denne aftale passer perfekt til vores strategi. Vi er sikre på, at Kaan følger op på en flot tid i Helsinki.

Lillestrøm rykkede i efteråret ud af den bedste række i Norge, Eliteserien. Derefter skiftede anfører Daniel A. Pedersen til Brann i Bergen, mens en anden tidligere Silkeborg-spiller, Tobias Salquist, fortsat er i klubben.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Der forventer han at forblive.

- Jeg er faktisk indstillet på at blive. Hvis der kommer noget, så kommer der noget. Jeg har ikke hørt så meget. Jeg har godt hørt, at der var nogen, som kunne lægge lidt, som ikke var nok. Det er jo sådan det er. Hvis de kun kan lægge en million, giver det ingen mening for klubben, sagde Salquist forleden.

Kaan Kairinen er 21 år gammel og har kontrakt med FC Midtjylland til udgangen af 2021.

Læs også:Tidligere SIF-spiller om nedrykning i Norge: Har selv skabt situationen

Læs også:Dansker i Norge: Er i dialog med sin agent om fremtiden

Læs også:Officielt: Daniel A. Pedersen klar for ny klub