Superliga

Officielt: Movsisyan til Rusland

Yura Movsisyan er fortid i Randers FC. Han skifter til russiske FK Krasnodar med øjeblikkelig virkning. Rekordstor handel.

Armeneren Yura Movsisyan har været et godt bekendtskab i Superligaen med sine 12 mål i 30 kampe. Efter et år i Randers FC drager han imidlertid videre til det sydlige Rusland. Movsisyan er nemlig i dag blevet solgt til FK Krasnodar.

- Vi fælder en tåre over at have mistet en god angriber, der har betydet meget for os i den korte tid, han har været her. Men vi fælder også en ”glædeståre” over, at vi for et år siden hentede Yura transferfrit i USA for så i dag at sælge ham for et rekordstort beløb, udtaler Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Yura Movsisyan takker Randers' fans for støtten det seneste år, og han takker klubben for at have givet ham chancen for at komme til Europa.

- Jeg vil først og fremmest takke mine holdkammerater, trænerstaben og alle andre i klubben for at have hjulpet mig til at få realiseret mine personlige mål. Jeg vil gerne sende en stor tak til klubbens fans for deres fantastiske støtte i det dejlige år, som jeg har haft i Randers FC, siger Yura Movsisyan selv.

Med salget af Movsisyan har Randers FC nu økonomisk råderum til at gå på rov i Lyngby. Det ventes, at Lasse Rise købes fri af sit sidste halve år i klubben, mens Kim Aabech også menes at være på vej til Kronjylland.