Superliga

Officielt: OB henter Mendy

OB har sikret sig den tidligere franske landsholdsspiller Bernard Mendy på en fri transfer.

OB har præsenteret den tidligere franske landsholdsspiller Bernard Mendy som ny spiller. Bernard Mendy skifter på en fri transfer fra Championship-klubben Hull City, hvor hans kontrakt er blevet ophævet.

Bernard Mendy har skrevet under på en kontrakt, der gælder i 1½ år, og som således udløber 30. juni 2012.

Bernard Mendy er bedst på højre kant, hvor han både kan gøre sig som back og decideret kant-spiller

- Bernard Mendy har en rutine og erfaring, der gør ham til en spiller, der straks vil kunne forstærke vores trup. Han er hurtig og gennembrudsstærk og garant for en dynamisk og hårdtarbejdende spillestil. Selvom han har været uden klub i et stykke tid, har han trænet i Caen i Frankrig, så det er en spiller, der er fit for fight, der tilslutter sig vores trup, og som vi forventer, vil blive en profil, siger direktør Thomas Christensen i en pressemeddelelse.

OB’s nye spiller er med, når OB spiller træningskamp mod FC Vestsjælland onsdag klokken 15.

Siden kontrakten med Hull City blev ophævet i sommeren 2010, har Mendy ikke været tilknyttet nogen klub, men formmæssigt har han holdt sig stærk, og hans kendetegn som værende en lynhurtig og offensivt indstillet spiller, er stadig intakte, og der er al mulig grund til at tro, at han kan blive en af de helt store profiler i Superligaen.

Han nåede at spille 49 kampe i Premier League for Hull City og er noteret for fire A-landskampe for Frankrig.