Superliga

P. Madsen: Forståelse for bænkeplads

Der er ingen brok fra Peter Madsen over weekendens bænkeplads. Angriberen har tillid til, at han nok skal komme tilbage i startopstillingen.

I januar indgik Peter Madsen en lejeaftale med Lyngby i jagten spilletid, men de seneste to kamp er den 32-årige angriber blevet henvist til bænken. Alligevel forholder han sig roligt til rollen som udskifter.

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille hver gang, men der har været nogle
omstændigheder, som har gjort, at det er gået anderledes, og det har jeg
fuld forståelse for, siger Peter Madsen til

tipsbladet.dk

.

Bænkepladsen i 2-0-nederlaget til OB bundede i, at en forstrækning i læggen havde forhindret Brøndby-lejesvenden i at træne i ugen op til kampen.

Fysikken var til gengæld i orden til weekendens opgør imod AaB, hvor cheftræner Niels Frederiksen endnu en gang valgte at bænke Peter Madsen. Denne gang fordi han ønskede gennembrudstærke fløje frem for den mere boldbesiddende type.

- Vi har haft nogle svære udekampe (imod OB og Brøndby, red.), og vi var klar over, at det ville blive en hård start. Derfor må man gøre sig nogle taktiske overvejelser omkring, hvordan man får point ud af det. Det mener Niels, at han har tænkt igennem, og det har jeg det helt fint med, understreger Peter Madsen.

Han er imidlertid ikke bekymret for, at han ikke vil komme tilbage i varmen.

- Man kunne godt forestille sig, at der vil komme nogle kampe, hvor vi skal lægge vægt på at holde fast i bolden. Der er jeg jo en mulighed. Jeg tror, at taktikken varierer meget fra kamp til kamp. Her i begyndelsen af turneringen er der nogle ting, der ikke fungerer på samme måde, som da banerne var grønne. Derfor bliver man nødt til at tænke ikke bare én, men flere forskellige planer igennem.

Indtil videre har Peter Madsen spillet 123 minutter i Lyngby-trøjen.