• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Aabs unge Patrick Kristensen har fået sit gennembrud på højrekanten, hvor han har været fremragende senest.

Af Stefan Lassen

Han har mest figureret på backpladserne i sin tid på Aabs førstehold, men efter han er blevet rykket frem på midtbanen i de seneste kampe har han virkelig løftet sit spil.

- Han har løftet sit spil, og spiller med større selvtillid, siger Kent Nielsen til nordjyske.dk.

Derfor ligner det også en permanent plads på midtbanen for Patrick Kristensen, der i fremtiden måske kan få en mere central rolle både på holdet og rent taktisk.

- Han skal spille på midtbanen, måske i fremtiden også centralt på midtbanen. Han er en spiller, som jeg kan sætte ind overalt, og så være sikker på at få en fornuftig indsats, siger Kent Nielsen til nordjyske.dk.

Spilleren selv ser midtbanepladsen som grunden til den pludselige succes og håber selvfølgelig også på at blive fremme på banen.

- Jeg er vel blomstret lidt op efter, at jeg er kommet op på midten. Det er dejligt at spille deroppe efter at være blevet smidt rundt på backpladserne. Jeg kan lide at være med fremme og lægge de afgørende afleveringer, analyserer spilleren sig selv frem til.

I denne weekend tager Aab et smut forbi Randers for at møde det andet hold, der udover dem selv er placeret under stregen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus