• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

PC afslører sit værste indkøb: Han gad ikke træne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Peter "PC" Christiansen havde succes som sportschef i AGF, men ramte ikke bullseye med alle sine indkøb. Især ét duede ikke.

Af Anders Dehn

Gennem fire år var Peter "PC" Christiansen sportschef i AGF, og i den periode skiftede han næsten hele truppen ud. Det endte som bekendt med pæn succes, der kulminerede med bronzemedaljerne i fjor.

Men undervejs var der også svipsere. I TV3 Sport-programmet Offside forleden blev "PC" spurgt, hvilke indkøb han er mest og mindst stolt af. Svaret på den sidste del af spørgsmålet kom prompte.

- Det, jeg er mindst stolt af, er i hvert fald Ryan Mmaee, fordi han passede overhovedet ikke ind i AGF - der, hvor vi var, og det, vi gerne ville, sagde Peter Christiansen.

- Satte sig selv over holdet, opførte sig mærkeligt, lyttede ikke til træneren, gad ikke træne, ville ikke træne med U19. Kørte rundt i byen og kørte over for det ene og det andet lys. Det var bare et helt galt match. Fuldstændig.

AGF lejede angriberen Mmaee i Standard Liegé i sommeren 2018. Han fik kun en enkelt sæson, ni Superliga-kampe og scorede ingen mål (bortset fra tre i pokalturneringen). Han spiller i dag i cypriotiske AEL Limassol med pæn succes: 14 mål i 30 ligakampe i denne sæson.

Hvilken nuværende AGF-spiller, "PC" fremhævede for det positive, kan man se i videoen i toppen af denne artikel.

I samme udsendelse satte den nye sportsdirektør i FC København også ord på, at klubben ikke har brugt pengene specielt godt i de seneste år. Læs og se mere her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020