Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Randers-træner undgår fanfora og sociale medier: Vil ikke i dårligere humør

Thomas Thomasberg læser ikke med, når han og Randers-mandskabet er under lup på blandt andet sociale medier.

Der er ikke langt fra succes til fiasko i fodboldens verden, og det gælder ikke mindst for spillere og trænere, der skal forsøge at skabe gode resultater om søndagen. Når det ikke lykkes, kan det give en hård medfart på blandt andet sociale medier fra utilfredse fans, og derfor har Randers-træner Thomas Thomasberg taget sine forholdsregler, fastslår han over for Randers Amts Avis.

Når Randers FC har været i aktion, forsøger den 45-årige cheftræner at lukke så meget ned for sociale medier og diverse fanfora, som han overhovedet kan slippe af sted med.

Læs også:Målkonger: Urørlig på Superligaens bomber-trone

Det er noget, han er blevet bedre til med årene.

- Jeg gider ikke komme i endnu dårligere humør, hvis vi har haften dårlig oplevelse med en kamp. Tidligere i min trænerkarriere og som spiller slugte man jo alle de ting for at få en fornemmelse af, hvad der foregik, men det gider jeg ikke mere. Jeg har valgt, at det ikke skal påvirke mig, siger Thomas Thomasberg til Randers Amts Avis.

Læs også:Spillere i Bundesliga-klub viser storsind: Dropper lønnen

I denne sæson har der ikke været ret meget at brokke sig over set med Randers FC-briller. Kronjyderne er på syvendepladsen med tre point op til AaB på den sjetteplads, der giver adgang til mesterskabsspillet. Randers har en kamp mod AGF i baghånden.

Læs også:Svensk topklub: Flere kan have fået coronavirus

Læs også:Klubløs kriger vil til Danmark: Åben for kontrakt - også som amatør

Læs også:Superstjerne i corona-protest mod fodbold-kampe: Folk dør i verden