Randers undgik lige nøjagtig forlænget spilletid mod Roskilde

Det lignede meget endnu en omgang forlænget spilletid for en Superliga-klub, men Emil Riis fik sikret sejren i de sidste minutter af opgøret mod Roskilde.

Randers FC var torsdag aften i kamp i pokalturneringen, hvor de stod overfor FC Roskilde, og selvom det kunne tænkes, at det var en modstander, som Thomas Thomasbergs Superliga-tropper ville køre over med lethed, så blev det ikke sådan.

I stedet blev det en kamp, hvor man skulle helt frem til slutningen af kampen, inden Randers-holdet fik afgjort kampen med en scoring til slutresultatet 2-1.

Da kampen gik ind i overtiden sørgede Emil Riis for at Randers slap udenom forlænget spilletid og dermed et par trætte stænger til den kommende Superliga-runde.

Forinden var det Björn Kopplin, der havde bragt kronjyderne foran efter bare 16 minutter, men i løbet af anden halvleg blev der udlignet af Younes Bakiz, hvorefter det længe lignede en ny tur i forlænget spilletid for en Superliga-klub.

Sådan blev det ikke med Emil Riis' scoring, og derfor kan man finde Randers' navn i bowlen, når der skal trækkes lod senere på torsdagen.

Tidligere i denne runde har både AGF, FCK og Brøndby skulle bruge den forlængede spilletid til at slå mere eller mindre små klubber ud af den danske pokalturnering, men det undgik Randers altså.