Superliga

Randrup: Pladsen er min

Anders Randrup mener, at pladsen som Brøndbys højre back er hans, og er den ikke det, så er han klar til også at smutte til sommer.

Daniel Wass er ude i kulden i Brøndby, efter han har bekendtgjort, at han ikke fortsætter i klubben. Derfor har Anders Randrup spillet mange af Brøndbys træningskampe fra start, og det regner han med at fortsætte med, når sæsonen starter.

- Jeg satser på, at det er mig, der spiller, når sæsonen starter. Under opstarten er der altid mange opstillinger, der skal afprøves. Men selvfølgelig har jeg spillet lidt mere fra start. Så det er jeg bare glad for. Jeg regner med, at pladsen er min nu. Men det er nu op til klubben at vise, hvad de vil. Jeg spiller, som jeg hele tiden har gjort, og håber på at få chancen, siger Anders Randrup til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Wass: Den bedste spiller vel

Under alle omstændigheder har Anders Randrup tænkt sig at tage sin Brøndby-fremtid op til overvejelse til sommer. For vælger de at bruge Daniel Wass nu og lade Randrup sidde et halvt år mere på bænken, så er tålmodigheden brugt op, og så kan Randrup meget vel tænkes at forlade klubben sammen med Wass.

- Det er rigtig nok, at vejen til pladsen måske er kortere i næste sæson. Men det er også farligt at sidde på bænken et helt år. Jeg har været en del skadet før efteråret, hvor jeg har siddet på bænken. Derfor føler jeg også, at jeg bliver nødt til at se på mine muligheder til sommer, hvis jeg ikke får spilletid nu. Men som sagt regner jeg med, at det går godt, siger Randrup.

Anders Randrups kontrakt med Brøndby løber helt frem til sommeren 2013, så hvis han skal væk til sommer, så er han ikke selv herre over det, som det har været tilfældet med Daniel Wass, hvis kontrakt udløber 30. juni.